Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

 

Cégünk családi vállalkozásként indult 1999- ben, és a mai napon is ebben a formátumban működik.

Apró lépésenként fejlődtünk, mindig a családi költségvetésnek megfelelően.

Azzal kezdődött, hogy saját gyermekeink kinőtt, már szükségtelenné vált termékeit szerettük volna eladni.

Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy beleszerettem a babatermékekbe. Hosszú évekig voltunk megtalálhatók minden vasárnap a Gyáli piacon. Öröm volt úgy eladni babatermékeket, hogy mindenki szívesen tért vissza hozzánk vásárolni. De a világ fejlődik, így apránként mi is. Sokat tanultunk a babatermékekről, mivel minden terméket tapasztalatból is ismerünk.

 

2006 óta vagyunk jelen az interneten. Webáruházunk vevőbarát, igyekszünk vevőink minden igényét kielégíteni. Telefonos ügyfélszolgálatunkon személyesen állunk vevőink rendelkezésére.

Havi csomagszámunk elérte a 50-60 db-ot. Bár ez nem túl sok, de mi büszkék vagyunk rá.

Amitől mi különlegesnek érezzük magunkat: Vendégkönyvünkben csak pozitív visszajelzés van! Ez nem azért van, mert nem engedélyezzük a megjelenést, hanem mert vevőink elismerik munkánk minőségét, és elégedettek szolgáltatásainkkal, termékeinkkel.  Nagyon sok visszatérő vevőnk van.

 

Az interneten nagyon sok babatermékekkel foglalkozó webáruház van. Nehéz megtalálni azt a kereskedőt, akiben megbízhatsz. Az áruházunkban megtalálható szakmai információkat a különféle babatermékekről mi írjuk. Ilyen pl. a " Hogyan válasszunk babakocsit? " és a " Hogyan válasszunk autósülést? " című információs oldalak.  Bízunk abban, hogy információinkkal mindenkinek segítségére lehetünk, és igyekszünk a vásárlók bizalmát elnyerni.

Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdésed van írd meg nekünk, és a lehető leggyorsabban igyekszünk válaszolni rá.

Email címünk: info@babakocsipiac.hu ; vagy kérdezz telefonon: 06/30/828-5596

Webáruház készítés