Ügyfélszolgálatunk: +36-30/828-5596

 

Fórum

Vásárlóink írták: Vélemények áruházunkról
11
Szegedi Judit
Nagyon meg vagyok elégedve az áruházzal. Írtam e-mailt, amire még aznap választ kaptam. A babakocsit a rendeléstől 2-3 nap alatt meg is kaptam, amikor telefonon beszéltünk, akkor is kedvességgel, és segítőkészséggel találkoztam. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy ez az áruház tényleg megbízható!!!

Üdvözlettel: Szegedi Judit
10
Berenténé
Autós biztonsági ülést rendeltünk a cégtől,maximálisan elégedettek voltunk a termékkel és a szállítással is.Köszönjük a pontosságot és a figyelmet!
9
Szabó Julcsi
Nagyon örülök, hogy az átutalástól számítva 48 órán belül megkaptam a Pierre Cardin pihenőszéket. Élőben is jó minőségű és puha, könnyű kezelést igényel. Nem bonyolult a használata. Gyorsak, kedvesek az eladók. Szimpatikus a hozzá állásuk. Köszönöm mégegyszer. ha szükségünk lesz még valamire, elsőként fogom megkeresni ismét az áruházat. Azt hiszem + egy vásárlót biztiosan a magukénak tudhatnak. :-))
8
Edit
Először rendeltem ebből az áruházból, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak,és az ígért időpontban kiszállításra került a babkocsi,nagyon meg voltunk vele elégedve!Bárkinek tudom ajánlani!
7
Ildikó
Helló!
Most rendeltem először innen a nagy lányomnak autós gyerekülést,és teljesen elégedett vagyok mind a termékkel,mind a szállítással kapcsolatban(két ünnep között is tudtam rendelni).Korrekt,gyors a vásárlás menete.További jó munkát,és sok vásárlót kívánok!Már bánom,hogy eddig nem innen vásároltam!
6
Horváth Edit
Azt hiszem, egyáltalán nem számít mindennapinak, hogy az etetőszék összeszerelésében kissé laikus kismama egyetlen szavára, személyesen jön házhoz a forgalmazó! Nem mondanám, hogy gügye lenné, de mégsem sikerült első blikkre összerakni, a látszólag egyszerű szerelési technikájú széket...Kimondhatatlanul hálás vagyok a gyors és hihetetlenül segítőkész hozzáállásért és a külön fáradtságért és a jóindulatért!
Mostantól bízom a webáruházakban! Máskor is innét fogok rendelni és csakis ajánlani tudom ezt az áruházat! (majd olyat rendelek, ami nem igényel szerelést! : -) Ezer hála és köszönet!
5
szilvia
Nagyon meg vagyok elégedve az áruházzal. Megbízhatóak, gyorsak, kedvesek. A webáruházból rendeltem egy terméket, széles a választék, egyértelműek a vásárlási feltételek, pontos tájékoztatást kaptam mindenről. Csak ajánlani tudom.
Szilvia
4
Szépei Ágnes
Most vásároltunk ebben az áruházban előszőr. Szakértői segítséget kaptunk a választáshoz. Remek babakocsit ajánlottak és a pénztárcánk is elbírta..
Kiszolgálásból, kedvességből, rugalmasságból, ügyintézésből 5*.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Üdvözlettel: Szépei Ágnes
3
Dervalics András
Tegnap jött meg a Baby Design Travel-red esernyőre csukható babkocsi, amit szerdán rendeltem. Nagyon meg vagyok elégedve mind a kiszállítás gyorsaságával (1 nap), mind a babakocsi kinézetével. Nem csak szép, hanem stramm, erős is, tisza fém és kicsi helyen is elfér. Könnyű tolni és kis helyen könnyen megfordítható. Tegnap ki is próbáltuk és Anna lányunk el is aludt benne, mert olyan puha és kényelmes és nagy az ülőfelülete (ezért is választottuk, meg mert 20 kg-ig használható). Az összecsukása is egyszerű, az ár-érték aránya szerintem pedig nagyon előnyös, mert még tartozékok is vannak hozzá. Az előző másik nagy babakocsink is lengyel származású, mint ez, ezért is választottuk a megbízható minőséget, mert ha valami bevállik, akkor nem kell variálni, szerintem.

Üdv

András
2
Szuhai Ágnes
Rendkívűl kedves,megbízható áruház!!!A termék kitűnő!!!Köszönjük!
Hozzászólás a témához
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!