Új jelszó kérése
Szűrés
Márka
Termék kategória
Korcsoport
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnereink

Eggyüttműködő partnereink

Hírlevél
Katalógusok

Látogató számláló
0
4
2
5
1
5
2
Összehasonlítás
Hírek
2017.07.25 9:27
2016.04.18 18:20
Termékajánló

Hogyan Vásároljak?

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Adatvédelmi tájékoztató

Általános jogi közlemény

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. Az üzemeletető elkötelezett a webáruház szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Adatkezelési alapelvek

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Szolgáltató a személyes adatok kezelését minden esetben a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végzi. Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. A webáruházban rendelés regisztráció nélkül is leadható. A megrendelés és regisztráció során megadott adatokat az üzemeltető cég 5 évig tárolja. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik

 

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

 

Vásárló regisztráció

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint ha regisztrálja magát, a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A vásárló jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a vásárló által bármikor törölhető. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeletető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

 

Hírlevél igénylés

Az áruházban a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél. Amennyiben a látogató még nem regisztrált vásárló, akkor az oldalsó Hírlevél boxban megadhatja e-mail címét, nevét, esetlegesen lakcímét. A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

 

Vélemény írása

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem mindig szükséges a regisztráció, ez esetben a vásárlónak csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia. A név, az e-mail cím és a termékekkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül, így csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja.

 

Kapcsolat, Jogorvoslat

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja az "Információk" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerint járhat el.

Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.

 

Áruházunk eggyüttműködik az "arukereso.hu" árösszehasonlító oldallal. 

A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."

 

Panaszügyintézés lehetőségei:

- Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

 

- Andrejo Hungary Bt. 

   Levelezési cím: 1185 Budapest, Bartók Béla u. 52

  Telefonszám: 06/30/828-5596

  Email cím: info@babakocsiszakerto.hu

 

- Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

  1125Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C

  Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók :5

  Telefon: +36/1/391-1400 Fax: +36/1/391-1410

  Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

- Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

  Cím: 1088 Budapest, József krt. 6

  Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf. 20

  Telefon: +36/1/459-4800 Fax: +36/1/210-4677

 

Vagy az illetékes Területi Főfelügyelőség elérhetősége, mely ezen a linken érhető el

Hogyan vásároljak?

4. Rendelés menete

 

4.1 Felhasználó a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba, vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást.

 

4.2 Felhasználó a megvásárolni kívánt termék, termékek darabszámát beállítja.

 

4.3 Felhasználó kosárba helyezi a kiválasztott termékeket. A termék kosárba helyezése után azonnal megjelenik a kosár tartalma. Ha további termékeket szeretne kosárba helyezni a bal oldali termékek menün keresztül választhat másik terméket. A második termék kosárba helyezése után ismét megjelenek a kosár tartalma.

 

4.4 Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „kosár ürítése” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. A „Megrendelés” gomb megnyomásával léphet tovább. Itt ha regisztrált felhasználó beléphet áruházunkba, vagy regisztrálhatja magát, vagy regisztráció nélkül is vásárolhat. Ha a „Regisztráció nélkül vásárolok” lehetőséget választja, a következő oldalon a rendszer kéri a vásárláshoz szükséges adatokat. Ezen adatok megadása nélkül nem tud oldalunkon továbblépni. A kötelező adatok megadása utána továbbléphet a fizetés-szállítás kiválasztásához.

 

4.5 Felhasználó kiválasztja a fizetési, majd a szállítási módot, melynek típusai a következők:

4.5.1 Fizetési módok:

Utánvétel: Ez a fizetési mód háztól-házig, és webox kiszállításnál választható!

A termék megérkezésekor a futárnak van lehetőség az utánvét összeget átadni. Erre csak készpénzben van lehetőség.

Előre utalás: Ez a fizetési mód postai és személyes átvételnél is választható. Ha ezt a módot választja, a teljesíthető megrendelés visszaigazolását a díjbekérő megküldése jelenti, amiben megadjuk a számlaszámot, ahová a termék vételára utalható. A rendelési visszaigazolás és a díjbekérő a vásárlót védi, hogy csak akkor legyen lehetősége pénzt utalni, ha a terméket biztosan tudjuk szállítani. Bankszámlaszámunk ezen okokra hivatkozással nem szerepel oldalunkon.

A megrendelt termék postázása és személyes átvétele, az átutalt összeg beérkezése után lehetséges.

Készpénz: Ez a fizetési mód csak személyes átvételnél választható.

Raktárunkban történő áru átvételkor nincs szállítási és csomagolási költség.

Az átvételhez időpont egyeztetés szükséges!

 

Ingyenes kiszállítás csak 20.000 Ft feletti megrendelésnél van. (kivétel bútorok)

 

Háztól-házig postaköltségeink szállításainkra és bútorokra tájékoztató jelleggel az alábbiak:

00-20 kg 1.590 Ft (előre utalással 1.390 Ft)

21-40 kg 2.990 Ft (előre utalással 2.790 Ft)

41-50 kg 4.990 Ft (előre utalással 4.790 Ft

51-70 kg 5.990 Ft (előre utalással 5.790 Ft)

71 kg felett- 6.990 Ft (előre utalással 6.790 Ft)

 

Bútorok rendelésénél:

Áruházunkban szereplő bútorainkat csak megrendelésre tudjuk teljesíteni.

Szállítási idő kb. 3-5 hét.

Szállítási költsége nem vonható össze más termékekkel!

Bútorainkat mindig külön kell rendelnie!

Bútorokra NEM vonatkozik a 20.000 feletti ingyenes kiszállítási kedvezmény!

 

Termékeinket a Trans-o-flex futárcég szállítja házhoz.

Ha a szállítással kapcsolatban kérdésed van a futárcég telefonos ügyfélszolgálatát hívhatod az alábbi számon:

Trans-o-flex ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 8 777 400; +36 1 8 777 444

Fax: +36 1 8 777 499

E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu

 

Lehetőség van a bútorokat személyesen átvenni, az alábbi címen költségmentesen:

Budapest, 1185 Bartók Béla utca 52

Időpont egyeztetés szükséges, de hétköznap és hétvégén is fogadjuk vásárlóinkat 09 - 20.00 óráig!

Telefonos egyeztetés: +36/30/828-5596

Külföldi kiszállításra is van lehetőség, de a szállítási költség itt mindig egyedi és egyszeri alkalomra szól.

A megrendelés visszaigazolása előtt pontosítjuk a szállítási költséget. Külföldi szállítási cím esetén csak előre utalás fizetési lehetőség választható!

Az aktuális szállítási díjról érdeklődjön Emailben. info@babakocsipiac.hu

 

Webox szállítási mód: 

Webox csomagautomata szállítás 699 Ft
Ez azt jelenti, hogy a megrendelt termékeidet egy webox automatába szállítjuk ki, ahol a termék árát bankkártyával tudod kiegyenlíteni.
Ez a szállítási mód csak a kis térfogatú termékeknél választható.

 

4.6 Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a Felhasználót az új adatokról. A Felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

 

4.7 A megrendelés visszaigazolásban a fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a postás előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el!A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

4.8 Az adatok megadását követően, Felhasználó a ”megrendelés elküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti és javíthatja a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével, vagy e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát. (Az adat melletti ceruzára kattintva az adatok szerkeszthetőek. A javított adatot a zöld pipára kattintva tudja jóváhagyni.)

4.9 Adatbeviteli hibák javítása: Felhasználó a megrendelési folyamat lezárása előtt minden esetben vissza tud lépni az előző fázisba, ahol javítani tudja a bevitt adatokat.

4.10 Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap. Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

 

5. A megrendelések feldolgozása és teljesítés

 

5.1 A megrendelések feldolgozása H-P 09.00 - 18.00 közötti időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A feldolgozás megkezdéséről Ön automatikus emailt kap. A 48 óra innen értendő.

 

5.2 Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül, kivételt képez ez alól az egyedi megrendelés során megrendelt bútorok. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre. (Kivéve az olyan termék, aminek az adatlapján ez a hosszabb szállítási idő fel van tűntetve! Ilyen termék pl a bútor)

5.3 Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni.

5.4 Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, leírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Felhasználóval történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Webáruház készítés